Aktualno

Ding-dong, last orders, please…

Ding-dong, last orders, please…

Lucky Irish - pivo, v katerem se pretaka duh pravega irskega viskija. 

Ali je še kdo, ki ni okusil srečnega Irca oz. irskega srečneža? Ali še kdo ni podlegel njegovi sladko-grenkobni naravi, ki prav sede k letošnjemu poletju? Ali obstaja oseba, ki ji je potrebno povedati, da je Lucky Irish pivo, ki bo botrovalo najboljšim spominom tega poletja?
Če se čisto slučajno, še niste uspeli seznaniti s pivom, v katerem se pretaka duh pravega irskega viskija, zgrabite priložnost čim prej. Škoda bi bilo zamuditi odličen rezultat pivovarskega znanja pivovarne Hopsbrew in procesa staranja piva v hrastovih sodih, na katerih je pustil svoj pečat eden najbolj prepoznavnih viskijev.

V sodih starano pivo, ki se ponaša najboljšimi lastnostmi in okusom zvrsti IPA ter jih krepi z aromo in priokusom izbranega viskija, je nastalo le v eni omejeni seriji. Ponovitev tega nevsakdanjega spajanja piva in viskija ne bo prav kmalu, zato čim prej poglejte pri svojem dobavitelju piva, če ima še kaj steklenic na zalogi.

V obratnem primeru imate zadnjo priložnost spoznati Lucky Irish v živo v četrtek 12. 7. v CENTRALNI POSTAJI na Trubarjevi ulici v Ljubljani, kjer bo od 18.00 potekala zabava v čast vsem srečnežem, ki vsako grenkobo v življenju obrnejo na sladko kot je v naravi Lucky Irish-a. 

Se vidimo! :) Objavljeno 11.07.2018