Aktualno

Lucky Irish na turneji po Sloveniji

Lucky Irish na turneji po Sloveniji

Je zanimiv. Je zabaven. Je drugačen!

Ali ste se že seznanili z novim članom naše družine in spoznali njegov poseben značaj? Ali ste že preizkusili, kar mu je dalo njegovo dvojno slovensko-irsko poreklo? Če ne, pohitite!

Nam in vsem, ki so ga spoznali, je izjemno všeč. To pomeni, da se njegov čas krajša… A brez skrbi. Še vedno je pred nami vsaj ena izjemna priložnost za zabavo v družbi Lucky Irish-a, ki je svoje izjemne čare podedoval po žlahtni irski žlahti.

V preteklem tednu se je Lucky Irish mudil v nekaj odličnih lokalih v prestolnici in izven nje. Prvo priložnost za spoznanje z pivom z navdihom viskija ste imeli v četrtek 5. 7. v Božidar baru na Vilharjevi ulici 11 v Ljubljani. Dogodek se je odvil na lokaciji, ki je kot nalašč za sproščena poletna minglanja, zato verjetno predvidevate, da se je Lucky Irish tukaj počitul kot doma.

Če vam v četrtek na dogodek v Božidar baru ni uspelo prit, ste lahko Lucky-a spoznali v petek v Kranju, v Beer pub-a. Ja seveda, kje drugje bi se v Kranju predstavilo to izjemno pivo, kot v lokalu, ki dobro ilustrira njegovo poreklo. :)

Soboto si je Lucky Irish rezerviral za Novo mesto. V Brivbarnici, kjer vam postrežejo z dobrim naborom odličnih pijač in drugih viskijev, vsekakor ne sme manjkati tudi slovensko pivo z deloma irskimi koreninami.

Mini turnejo po Sloveniji pa bo Lucky Irish zaključil v četrek 12. 7., ko bo prispel v Centralno postajo v Ljubljani, zato nikar ne zamudite priložnosti za ponovno srečanje in druženje z Lucky Irish-em, na odličnem mestu in v izjemni družbi!

Izkoristite poletje in se pustite zapeljati njegovemu letošnjemu posebnemu okusu, Lucky Irish craft pivu, pravi poletni senzaciji. 
Objavljeno 09.07.2018