Aktualno

Lucky Irish se je poslovil na Centralni postaji

Lucky Irish se je poslovil na Centralni postaji

Če lahko sklepamo po četrtku, kaj se bo dogajalo za vikend, bo ta vikend noro razgiban in poln zanimivih okusov. Kako to? Ker smo četrtkov večer preživeli v Centralni postaji v Ljubljani na Trubarjevi, na eni najboljših lokacij za sproščena druženja v mestu.

V četrtek, 12. 7., je bilo na sporedu še zadnje druženje z našim posebnim gostom – v slovo je namreč pomahal Hopsbrew Lucky Irish. Pa večer sploh ni bil žalosten, prav obratno. Pivo Lucky Irish je s svojo posebno kombinacijo eksotičnega porekla, arome in okusa prevzelo prisotne goste.

V toplem poletnem večeru, so bile dame tako še lepše in moški še bolj nasmejani. Morda zato, ker je Lucky Irish lahko pokazal vse svoje vrline – z mešanico slovensko irskega porekla je prinesel pravo vzdušje v mesto, pri čemer se je odlično ujel s pevko Astrid in dobro poznanim domačim dj-em.

Ker pa s pivom v paru hodi tudi volčja lakota, smo jo morali potešiti s pomočjo pravih pravcatih svežih hotdogov. Kdor pa takrat slučajno ni imel dneva za pivo, je lahko preizkusil izvirni navdih piva Lucky Irish – viski Jameson, ki je sicer posodil svoje zadnje hrastovo bivališče našemu pivu. Večer je bil zabaven in sproščen. Kot se spodobi za poletje. Na še veliko takih ;)
Objavljeno 13.07.2018